Следни испити

Август/Септември
П В С Ч П С Н
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
сите

Новости

15 Август 2016

Се известуваат студентите дека отворено е електронското пријавување на испити во iKnow системот за септемвриска сесија. Студентите задолжително треба електронски да се пријават во iKnow системот.

повеќе

30 Мај 2016

КОНЕЧЕН РАСПОРЕД за јунска сесија 2015/16 год. <преземи>

КОНЕЧЕН РАСПОРЕД за септемвриска сесија 2015/16 год. <преземи>

повеќе

11 Мај 2015

Во учебната 2015-2016 год. Факултетот за електроинженерство и компјутерски науки од Универзитетот во Марибор, понуди листа на предмети за ЕРАЗМУС+ студентите. Повеќе информации за листата на предмети и начинот на полагање можете да најдете тука.

повеќе

30 Јануари 2015

Се известуваат студентите на Технички факултет – Битола дека заради новите законски прописи скриптарата нема да работи почнувајќи од 01.02.2015 год.

повеќе

29 Јануари 2015

Се известуваат студентите на Технички факултет – Битола дека запишувањето на летниот семестар 2014/2015 год. ќе се врши почнувајќи од 02.02.2015 год. до 16.02.2015 год. После овој рок запишувањето ќе се врши со казна.

повеќе

Слободни места за пријавување на студенти на Технички факултет–Битола во прва година – прв циклус студии во 2016/2017 год. во II (втор) уписен рок


Преземи листа со слободни места за пријавување на студенти на Технички факултет–Битола втор уписен рок

Конечни ранг-листи од прв уписен рок


[25.08.2016] Конечните ранг-листи на запишани студенти во прв циклус студии во учебната 2016/17 год. од првиот уписен рок може да се преземат од овде. Уписите за прв уписен рок се на 25 и 26.08.2016 год.


ПОСТАПКА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КОНКУРСОТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ВО ПРВА ГОДИНА

При пријавувањето на конкурсот за запишување во прва година најпрво е потребна електронска регистрација на http://upisi.uklo.edu.mk/ и внесување лични податоци и постигнат успех од средно образование.
После електронската регистрација треба да се достават следните документи:
1. Пријава за запишување (се подига од референтот  за студентски прашања)
2. Оригинални свидетелства од сите години средно образование
3. Оригинално свидетелство за завршено средно образование ...........

more


УПИС НА НОВИ СТУДЕНТИ НА ТФБ - Електронска регистрација

Online упис на нови студенти ТФБ

  

Конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии во академската 2016/2017


Објавен конкурсот за запишување на студенти на прв циклус студии во академската 2016/2017. 

Преземи конкурс и упатство за запишување

Линк кон целосниот конкурс 

Меѓународна конференција eNergetics 2016


Доставување на трудовите до 04 септември 2016.
Конференцијата eNergetics 2016 на која коорганизатор е Техничкиот факултет Битола ќе се одржи на 22-23 септември 2016.
Детални информации на web страната на конференцијата www.energetics.cosrec.org.

Преземете го повикот за трудови

СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТФБ ОД АД ЕЛЕМ


Со цел на поддршка во едукација и оспособување на стручни и квалитетни кадри од електротехничката област АД ЕЛЕМ доделува пет стипендии (6.000 ден. месечно) на студенти од електротехничка струка од Техничкиот факултет Битола.

Преземи конкурс.
Преземи апликација.

Апликациите за стипендирање да се достават најдоцна до 03 Јуни 2016 година во Архивата на Техничкиот факултет - Битола.<< претходно | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |