Новости

21.05.2014

Информацијата се однесува на студентите од електротехнички отсек за можноста за добивање стипендии од ЕВН.

повеќе

19.05.2014

Резултати од теоретски дел од испитот за енергетски контролори одржан на 17.05.2014

повеќе

19.05.2014

Претпоследното предавање на проф. Мајкл Дозер ќе се одржи во среда на 21.05.2014 со почеток во 11 часот, во просторија 412.

повеќе

15.05.2014

Почитувани, Во прилог споделуваме со вас линк од pdf верзијата на 6тото онлајн предавање на Проф. Д-р Мајкл Дозер чија тема беше Precision tests with Antimatter.

повеќе

15.05.2014

Почитувани, За оние кои што присуствуваа и оние кои што го пропуштија денешното предавање на Проф. Д-р Мајкл Дозер, Ви испраќаме линк од истото за да се поистоветувате кога Ви е потребно. 

повеќе

12.05.2014

Шестото предавање од проф. Мајкл Дозер ќе се одржи на 14.05.2014 год. со почеток во 11 часот, во свечената сала 412.  Предавањето ќе трае 60 мин и е на тема Precision tests with Antimatter. 

 

 

повеќе

06.05.2014

Почитувани студенти! Дозволете да Ве информираме за продолжување на серијата предавања од страна на проф. д-р Мајкл Дозер, ЦЕРН Швајцарија. Петтото предавање ќе биде одржано во салата за состаноци во Деканат. заради одбрана на Докторска дисертација во свечената сала, каде вообичаено се одржуваа овие предавања.
повеќе

29.04.2014

Практикантска работа во ЕВН Македонија за студенти од електро-техничките насоки.

повеќе

28.04.2014

Се информираат студентите од Технички факултет - Битола, во завршните години, дека на 30.04.2014 год., ќе се одржи предавање на актулена тема за Можностите за вработување после завршување на високото образование.

повеќе

17.04.2014

Во пресрет на велигденските празници, Ви посакуваме многу здравје, среќа и сигурна иднина!

повеќе

07.04.2014

Можност за обавување на практична настава во Народната банка на РМ.

повеќе

02.04.2014

We invite you to the fourth international conference  "IIZS 2014 - Industrial Engineering and Environmental Protection."  Registration and paper submission is 30th September of 2014. year.  The term of the Conference on 15. October in 2014. 

повеќе

01.04.2014

"Принт Дизајн Фотографија Конкурс: Конкурс за Фотографија и Дизајн на Плакат,

повеќе

01.04.2014

Ве покануваме да присуствувате на настанот БИДИ ПЕРСПЕКТИВЕН, ЗАПОЧНИ СВОЈ БИЗНИС, кој ќе се одржи на 02.04.2014 год. со почеток во 10 часот, во просторија 412.

повеќе

26.03.2014

 

Почитувани студенти! Во прилог е распоредот за дополнителната априлска сесија за А13-14.

 

повеќе

26.03.2014

Bonjour, As privileged contact of the Network “n+i” we are pleased to inform you with priority about our new “n+i” short programmes set up on the request of some of you.

повеќе

20.03.2014

Третото предавање на професорот д-р Мајкл Дозер, во pdf можете да го превземете од тука.

 

 

повеќе

20.03.2014

Почитувани студенти! Националната агенција за нуклеарни технологии (НАНТ), Ви испраќа покана за интернационална школа во Сараево, Босна и Херцеговина, на која ќе можете да ги продлабочите своите интереси и да си ги отворат пошироко вратите во иднина.

повеќе

19.03.2014

Ред. проф. д-р Кристи Бомбол е избрана за редовен член на Научниот Совет за сообраќај при Хрватската академија за науки и уметности.

повеќе

18.03.2014

Информацијата се однесува на можноста студентите од втор и трет циклус студии да поднесат апстрак, односно труд на Меѓународната конференција, во организација на ЗЕМАК (Здружение на енергетичари на Македонија).
повеќе
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |