16 Февруари 2018

Се известуваат студентите дека задолжително и самостојно треба да ја пополнат анкетата која е поставена во нивното електронско досие во iKnow системот.

Анкетата се отвара со кликнување на табот „Анкета" во горниот десен агол, како што е прикажано на сликата во прилог. При евентуални проблеми студентите да се обратат во студентска служба.