Следни испити

Јуни/Јули
П В С Ч П С Н
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678
9101112131415
сите

Новости

28 Мај 2018

Се известуваат студентите дека испитите кај проф. д-р Наташа Мојсоска закажани на 25.06.2018 се презакажуваат за на 21.06.2018 год. со почеток од 10h

повеќе

28 Мај 2018

Се известуваат студентите дека пријавувањето на испитите за јунската сесија ќе се врши од 28.05-01.06.2018.

повеќе

23 Мај 2018

Се известуваат студентите дека е објавен распоред за испити во јунска и септемвриска испитна сесија за академска 2017/18 год. за сите студиски програми.

Линк кон испитите од сите сесии.

повеќе

15 Јануари 2018

За студентите од прв, втор, трет, четврт и петти семестар задолжително пријавување на испитите за јануарска сесија преку iKnow системот.

повеќе

29 Ноември 2017

Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј на распишаниот награден конкурс на УКЛО. Две од првите три награди за студентите од ТФБ. Честитки до Филип Лазоски (прва награда) и Игор Стерјовски (трета награда) за истражувачки трудови. 

повеќе

30 Јануари 2015

Се известуваат студентите на Технички факултет – Битола дека заради новите законски прописи скриптарата нема да работи почнувајќи од 01.02.2015 год.

повеќе

Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.


 

13.06.2018  10:00

Јакост II

Училница бр. 203. Се полага само во овој термин. Резултатите можат да се видат и во iKnow системот.

Jakost2_jun2018.pdf Резултати од испитот во јунската сесија 2018. год.

11.06.2018  10:00

Веројатност и статистика

просторија 205

Известување

Јавен гратски патнички превоз

Просторија 205

Известување

Организација на ЈГП

Просторија 205

Известување

Современи технологии во ЈГП

Просторија 205

Известување

20.04.2018  14:00

Техничка Механика II

Училница бр. 203. Се полага само во овој термин. Резултатите можат да се видат и во iKnow системот.

Известување

29.01.2018  10:00

Веројатност и статистика

prostorija 203

Известување

Јавен гратски патнички превоз

prostorija 203

Известување

Организација на ЈГП

prostorija 203

Известување

Современи технологии во ЈГП

prostorija 203

Известување

18.01.2018  10:00

Планирање на јавен градски превоз

prostorija 203

Известување

Урбани транспортни системи

prostorija 203

Известување

<< претходно | | следно >>