Следни испити

Април/Мај
П В С Ч П С Н
16171819202122
23242526272829
30123456
78910111213
14151617181920
сите

Новости

10 Април 2018

Се известуваат студентите дека пријавувањето на испитите за априлската сесија ќе се врши од 10.04-16.04.2018.

повеќе

05 Април 2018

Распоред за испити во априлска испитна сесија за академска 2017/18 год. за сите студиски програми преземи

повеќе

16 Февруари 2018

Се известуваат студентите дека задолжително и самостојно треба да ја пополнат анкетата која е поставена во нивното електронско досие во iKnow системот.

повеќе

13 Февруари 2018

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА НАУЧНОИСТРАЖУВАЧКИ ПРОЕКТ

МОДЕЛ НА СООБРАЌАЈНА ПОЛИТИКА ВО ФУНКЦИЈА НА ОДРЖЛИВИОТ РАЗВОЈ НА РЕПУБЛИКА СЛОВЕНИЈА И РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

повеќе

13 Февруари 2018

Уписот на предмети од летен семестар за академската 2017/2018 год. без казна ќе се врши до 16.02.2018 год.

повеќе

02 Февруари 2018

Распоред за настава во летен семестар од академска 2017/18 год. за сите студиски програми преземи

повеќе

15 Јануари 2018

За студентите од прв, втор, трет, четврт и петти семестар задолжително пријавување на испитите за јануарска сесија преку iKnow системот.

повеќе

29 Ноември 2017

Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј на распишаниот награден конкурс на УКЛО. Две од првите три награди за студентите од ТФБ. Честитки до Филип Лазоски (прва награда) и Игор Стерјовски (трета награда) за истражувачки трудови. 

повеќе

30 Јануари 2015

Се известуваат студентите на Технички факултет – Битола дека заради новите законски прописи скриптарата нема да работи почнувајќи од 01.02.2015 год.

повеќе

Соопштенија

Машински

18 Април 2018 -

заштита на животната средина - мехатроника

 

хх.хх.2018

 

Индекс

Име и презиме

Кол. 1

Кол. 2

Оценка

Забелешка

52

Дамевски Даниел

33

 

 

 

73

Цветков Ристе

33

 

 

 

74

Илиевски Петар

26

 

 

 

77

Атанасовски Христијан

0

 

 

 

79

Пејчиновски Јован

0

 

 

 

83

Анчевски Александар

26

 

 

 

 

заштита на животната средина - графика

 

хх.хх.2018

 

Индекс

Име и презиме

Кол. 1

Кол. 2

Оценка

Забелешка

1083

Поповска Дона

40

 

 

 

1087

Мијаковска Марија

40

 

 

 

1089

Милошевска Анастасија

37

 

 

 

1091

Шемшединовска Арзу

40

 

 

10+10

1096

Христовска Цвете

40

 

 

 

1100

Трајческа Климентина

40

 

 

 

1101

Топевска Марија

0

 

 

 

1105

Ралевска Јована

40

 

 

 

 

менаџмент и заштита на животната средина - индустриски менаџмент

 

хх.хх.2018

 

Индекс

Име и презиме

Кол. 1

Кол. 2

Оценка

Забелешка

899

Стојановска Наталија

40

 

 

10

900

Богоевска Моника

40

 

 

10

901

Гроздановски Кристијан

36

 

 

 

903

Ѓореска Сања

40

 

 

10

907

Ристова Стојаноска Адријана

40

 

 

20

908

Петровска Тамара

40

 

 

10

909

Милошев Драган

26

 

 

 

910

Пауноски Јовица

40

 

 

10

911

Тапијоски Иле

0

 

 

 

912

Насеска Ленче

33

 

 

 

913

Битие Асани

40

 

 

10

917

Марковски Јован

22

 

 

 

920

Соколов Илија

0

 

 

 

 

Студентот со индекс 911 не можам да прочитам како се вика. Нека ми напиши порака со точното име.

д-р. Кире Поповски

Графичко инженерство

13 Април 2018 -

Наука за животната средина - ЕЗЖС

 

хх.хх.2018

 

Индекс

Име и презиме

Кол. - 1

Кол. - 2

Оценка

Забелешка

72

Зентоски Александар

29

 

 

 

 

заштита на животната средина - мехатроника

 

хх.хх.2018

 

Индекс

Име и презиме

Кол. 1

Кол. 2

Оценка

Забелешка

52

Дамевски Даниел

33

 

 

 

 

 

 

заштита на животната средина - графика

 

хх.хх.2018

 

Индекс

Име и презиме

Кол. 1

Кол. 2

Оценка

Забелешка

1083

Поповска Дона

40

 

 

 

1087

Мијаковска Марија

40

 

 

 

1091

Шемшединовска Арзу

40

 

 

10+10

1096

Христовска Цвете

40

 

 

 

 

 

 

 

менаџмент и заштита на животната средина - индустриски менаџмент

 

хх.хх.2018

 

Индекс

Име и презиме

Кол. 1

Кол. 2

Оценка

Забелешка

 

Стојаноска Адријана

 

 

 

20

899

Стојановска Наталија

40

 

 

10

900

Богоевска Моника

40

 

 

 

900

Богоевска Моника

 

 

 

10

901

Гроздановски Кристијан

36

 

 

 

903

Ѓореска Сања

40

 

 

10

907

Ристова Адријана

40

 

 

 

908

Петровска Тамара

40

 

 

10

910

Пауноски Јовица

40

 

 

10

912

Насеска Ленче

33

 

 

 

913

Битие Асани

40

 

 

10

920

Соколов Илија

0

 

 

 

 

За било какви грешки (бр. на индекс, име, смер ...) известете ме по e-mail.

 

Пед. проф.д-р. Кире Поповски

Сообраќај и транспорт

12 Април 2018 -

Резултати од колоквиумот одржан на ден 10.04.2018 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

Индекс Оценка
8149 8
8144 8
8137 6
8127 8
8124 6
8123 8
8066 8
5480 6

Електротехнички

11 Април 2018 -

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од првиот колоквиум по НУВЕСТА. Увид на посетни.

Вонр. Проф. Д-р Елена Котевска

Р. бр.

Индекс

Бодови

1

5181

75

2

5177

71

3

5171

67

4

5169

65

5

5173

58

6

5168

55

7

5174

50

8

5167

38

9

5163

37

10

5172

35

11

5184

33

12

5183

18

13

5130

0

Машински

10 Април 2018 -

Примена на Дигиталното видео во техниката - машински

 

хх.хх.2018

 

Индекс

Име и презиме

Кол-1

Кол-2

Оценка

Забелешка

6516

Зацевски Стефан

 

 

 

к

6537

Ѓогиевски Горанче

40

 

 

 

6574

Митрушевски Петар

34

 

 

к

6575

Андоновска Ирена

40

 

 

 

6576

Саковски Антонио

40

 

 

к

6583

Ѓероска Елена

38

 

 

 

 

машини за графичка подготовка

 

хх.хх.2018

 

Индекс

Име и презиме

Кол.-1

Кол.-2

Оценка 

Забелешка

1071

Наумовска Андријан

25

 

 

10 к

1072

Цветановски Петар

25

 

 

 

1073

Темелкоски Христијан

30

 

 

 

1074

Велески Миле

40

 

 

 

1075

Макреовска Ивана

55

 

 

10 + 10 к

1076

Велјановска Анастасија

40

 

 

к

 

За поправен колоквиум кажете дата.

 

Ред. Проф. д-р. Кире Поповски

Сообраќај и транспорт

30 Март 2018 -

Резултати од колоквиумот одржан на ден 27.03.2018 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

Индекс Оценка
8150 8
8149 8
8148 8
8144 10
8139 7
8137 9
8136 10
8127 10
8124 7
8123 8
8058 8
5689 8
5677 6
5488 8
5481 6

Сообраќај и транспорт

16 Март 2018 -

Резултати од колоквиумот одржан на ден 13.03.2018 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

Индекс Оценка
8151 6
8149 6
8144 6
8136 6
8135 6
8130 6
8129 6
8127 6
8124 6
8123 6
8122 6
8119 6

Сообраќај и транспорт

09 Март 2018 -

Резултати од колоквиумот одржан на ден 06.03.2018 год кај проф. СТОИМКО ЗЛАТКОВСКИ

Индекс Оценка
8208 8
8124 8
8042 6
8122 8

Сообраќај и транспорт

26 Февруари 2018 -

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат студентите дека испитот кај проф. Стоимко Златковски закажан за ден 27.02.2018 год (Вторник), НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ, а поради влошени временски услови.

Истиот ќе се одржи на ден 06.03.2018 год (Вторник) во 11:00 часот.

Од Кабинетот

Сообраќај и транспорт

25 Февруари 2018 -

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат студентите дека предавањето кај проф. Стоимко Златковски закажано за ден 26.02.2018 год (Понеделник), НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ, а поради влошени временски услови.

 

Од Кабинетот

<< претходно | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |