Следни испити

Август/Септември
П В С Ч П С Н
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
10111213141516
сите

Новости

23 Мај 2018

Се известуваат студентите дека е објавен распоред за испити во јунска и септемвриска испитна сесија за академска 2017/18 год. за сите студиски програми.

Линк кон испитите од сите сесии.

повеќе

15 Јануари 2018

За студентите од прв, втор, трет, четврт и петти семестар задолжително пријавување на испитите за јануарска сесија преку iKnow системот.

повеќе

29 Ноември 2017

Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј на распишаниот награден конкурс на УКЛО. Две од првите три награди за студентите од ТФБ. Честитки до Филип Лазоски (прва награда) и Игор Стерјовски (трета награда) за истражувачки трудови. 

повеќе

30 Јануари 2015

Се известуваат студентите на Технички факултет – Битола дека заради новите законски прописи скриптарата нема да работи почнувајќи од 01.02.2015 год.

повеќе

Деканат на факултетот

Декан


 Декан
 проф. д-р Стојанче Нусев

 e-mail: stojance.nusev@tfb.uklo.edu.mk


Продекани на факултетот

 

Продекан за настава
вонр. проф. д-р Верица Данчевска

e-mail:
verica.dancevska@tfb.uklo.edu.mk

 

Продекан за меѓународна соработка
вонр. проф. д-р Гордана Јаневска

e-mail:
gordana.janevska@tfb.uklo.edu.mk

 

Продекан за финансии
вонр. проф. д-р Митко Костов

e-mail:
mitko.kostov@uklo.edu.mk