31 Декември 2021

Почитувани студенти,

Во прилог е распоред на испити во Јануарска испитна сесија 2021/2022г.

Јануарска испитна сесија 2021/2022г.

Испитите задолжително треба да се пријават во iknow системот, пријавите во хартиена форма ќе се доставуваат кај наставниците на денот на испитот со напомена дека испитите од летен семестар се со задолжителна уплата од 300ден.

 

СРЕЌНА И БЕРИЌЕТНА НОВА 2022 ГОДИНА.

 

Со  почит,

Технички факултет - Битола

.