27 Септември 2022

Почитувани бруцоши, студенти запишани во прва година на ТФБ,

Ние, професорите и студентите на ТФБ убедени дека генерациите коишто доаѓаат се секогаш подобри, имаме посебна чест и задоволство да ве поканиме на 

Првиот академски час за генерацијата бруцоши 2022/23

3.10.2022 (понеделник) во 11 часот во Амфитеатарот на

Технички факултет -  Битола

.